Flyer 1+1 kuponok!

Az alábbi ajánlattal keresték meg szakszervezetünket:

„Minden évben megjelenő flyer 1+1-es kuponokról lenne szó, amit a szakszervezeteknek, vállalkozóknak ajánlunk ki.

 Az 1+1-es brosúrában fürdők, szállodák, kalandparkok, éttermek találhatóak, valamint 10 darab kupon! A kuponokat akár fürdőkre, akár hotelekre, de akár éttermekben is fel lehet használni!

1 Kupon 2 főre 50%-os kedvezményt ad, legyen az étterem, fürdő, kalandpark, hotel.

A Brosúrát el lehet papír írószerként költségelni, de akár magán személyként is lehet vele élni! Nem névre szóló, így ajándékozható is.

Bővebben megtekinthető a www.flyeradvertising.hu oldalon, illetve bővebb tájékoztatást a +3630/460-1315 telefonszámon tudok adni.

Üdvözlettel: Vlaj Roland  ( Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. )

 Akit érdekel a fenti ajánlat, akkor közvetlenül vegye  fel a kapcsolatot a cég megbízottjával!

 


 

  • 8,8 százalékkal nőtt az átlagkereset egy év alatt, legalábbis azok körében, akik 5 fősnél nagyobb cégnél dolgoznak teljes állásban – írja a HVG.

  • A házi gondozók és a gyermekvédelemben dolgozók nagy része kimarad az ágazat egyébként is szervezetlen szűréséből – állítják a terület érdekvédői – írja a Népszava.

  • Az elmúlt évtizedekben nőtt az érettségizettek és a diplomások, míg jelentősen csökkent az alapfokú végzettséggel sem rendelkezők aránya Magyarországon. Bálint Lajos demográfus bemutatta, hogy az iskolázottság olyan tudás megszerzését teszi...

  • Az egészségügyi szolgálati jogviszonyról szóló törvény végrehajtási rendeletével párhuzamosan megjelentek a következő évek orvosi bértáblái is – írja a Portfolio.

  •  A napi munkaidő teljesítése után a munkavállalót a törvényben meghatározott, egybefüggő pihenőidő illeti meg. Számos eset előfordulhat azonban, amikor az eredetileg pihenésre szánt idő alatt is munkát kell végezni. Az...

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

További információk

Copyright 2011. Joomla Template Maker. adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában