MKKSZ konferencia a földhivatalok helyéről a járási rendszerben

Nyomtatás

„Nem lesz létszámleépítés, az érintettek váltouzatlan illetménnyel folytatják a munkájukat a járásoknál”

Se az illetményük, se a munkavégzésük helye, sőt a létszámuk sem változik a járási rendszer bevezetésével – ezzel nyugtatták meg a kormányzat képviselői a földhivatali dolgozókat a Magyar Köztisztviselők, Közalkalmazottak és Közszolgálati Dolgozók Szakszervezete (MKKSZ) Földhivatali Országos Szakmai Tanácsának hétvégi fórumán. A közigazgatási és a vidékfejlesztési tárca képviselői ugyanakkor számos, a napi munkával kapcsolatban felvetődő konkrét kérdést elhárítottak, illetve írásban ígértek választ.


    Sok szempontból újító konferenciasorozatot indított útjára az MKKSZ, amelynek hétvégi állomása a szakszervezet Földhivatali Országos Tanácsának fóruma volt a Benczúr Hotelben. Árva János, az MKKSZ elnöke megnyitójában is utalt arra, hogy a járási hivatalok kialakulása számos problémát vet fel, mert az érintett szakigazgatási dolgozóknak kevés az információjuk arról, hogy a területi államigazgatás átalakítása milyen hatással lesz a napi munkájukra. Ezért is invitálták meg ezúttal is a rendezvényre a kormányzat képviselőit, hogy választ kapjanak a szakmaspecifikus  kérdéseikre.

Tovább...


 

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

További információk

Copyright 2011. Joomla Template Maker. adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában